Neste MY Renewable Diesel de eerste duurzame diesel op synthetische basis die de wereld van milieu en techniek volkomen verenigt.

Neste MY is dé duurzame dieselbrandstof van dit moment. Deze fossiel vrije diesel wordt volledig gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. U kunt zonder aanpassing van de motor op Neste MY rijden. Daarnaast is Neste MY ook nog eens CO2-neutraal, emissiearm en biologisch afbreekbaar. U kunt rijden op Neste MY of kiezen voor een van de blends van Future Fuels, Blauwe Diesel 20 t/m 50. Voor meer informatie over de blends van Future Fuels klikt u op de volgende link: Blauwe Diesel 20 T/M 50.

 

 

 

Neste MY A4 canvasbeelden - Vuilniswagen.jpg
 

Schonere Verbranding 

Neste MY Renewable Diesel heeft een snelle ontsteking voor een volledige verbanding. Dit betekent dat er flink minder uitlaatgassen vrijkomen. De roetvorming is gemiddeld 33% lager dan bij fossiele diesel. Bekijk hiernaast het verschil tijdens de verbranding van Neste My en een fossiele diesel.

 

 

 

 

 

 
 

Geur- en kleurloos

Neste MY Renewable Diesel is een geurloze brandstof van premiumkwaliteit. Het raffinageproces elimineert metalen en andere verontreinigingen. Dit geeft een kristalhelder product van hoge kwaliteit. De hernieuwbare diesel is beter voor mens, dier en natuur.

 

 

 

Naamloos.png
olie druppel.png

 

 

 

Tot wel 90% minder uitstoot

Neste MY Renewable Diesel heeft gemiddeld zo’n 90% minder uitstoot dan fossiele diesel. Dit geldt voor de hele levenscyclus: van grondstofproductie tot eindgebruik. Dit maakt onze brandstof een heel stuk gezonder voor de wereld

 

 

 

 

 

Ontdek wat Neste MY kan doen voor uw bedrijf

Met Neste MY Renewable Diesel rijdt u al in één tankbeurt fossielvrij. Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf betekent? Laat een van onze specialisten Contact met u opnemen. 

 

 

 

Neste MY - Bestelbus - large image for cropping.jpg

 

 

 

 

Neste My Renewable Diesel maakt het verschil

Meer kracht, meer efficiëntie en géén geur: Neste MY Renewable Diesel™ is niet alleen beter voor mensen, dieren en natuur, maar ook voor de motor. Onze duurzame diesel presteert beter dan andere hernieuwbare alternatieven. Neste MY Renewable Diesel geeft u een voorsprong op álle fronten. Kilometer na kilometer.