Dè specialist op gebied van smeermiddelen en vetten

Calpam is al meer dan een halve eeuw specialist op het gebied van smeermiddelen en vetten met een breed scala aan toepassingen. Ook hier kiezen we voor de hoogste kwaliteit. Daarom werken we op dit werkterrein samen met twee vooraanstaande leveranciers: Q8Oils en JAX.
De laatste levert een breed assortiment voedselveilige producten voor de voedingsmiddelenindustrie, waardoor u zeker bent dat alles gesmeerd loopt en bedrijfszekerheid van uw kostbare machinepark is gegarandeerd. Behalve Q8Oils en JAX vertegenwoordigen wij verschillende andere merken en bieden we een groot assortiment reinigings- en ontvettingsmiddelen voor de automotive, de industrie, de aannemerij, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Op elk werkgebied de juiste oplossing

Om u snel en efficiënt van dienst te kunnen zijn, hebben we een eigen smeeroliemagazijn en eigen transport. Onze experts hebben ruime ervaring en vakkennis op het gebied van alle mogelijke oplossingen in diverse sectoren. Zij helpen u graag bij het kiezen van het juiste product voor uw specifieke vraag. 

Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.