Calpam It’s your choice.

Calpam bestaat al meer dan zestig jaar en is voortgekomen uit SHV en Chevron. Gedurende die zestig jaar ontwikkelden wij ons tot een onafhankelijke, moderne en professionele leverancier van brandstoffen en smeermiddelen, met de geografische focus op West-, Midden- en Oost-Nederland. Met ons brede assortiment brandstoffen en smeermiddelen richten we ons met name op de automotive, de industrie, de aannemerij, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie.

Calpam: schoner en zuiniger

Door te kiezen voor Calpam kiest u, behalve voor kwalitatief hoogwaardige brandstof, ook voor duurzaamheid. Zo lopen wij bijvoorbeeld voorop met Blauwe Diesel, een hoogwaardige diesel waarmee u schoner en zuiniger rijdt. Met deze volledig synthetische brandstof, gemaakt van plantaardige afvaloliën, laten we zien dat het ons ernst is met duurzaamheid en geven wij ook u de mogelijkheid te kiezen voor dit duurzaam alternatief van fossiele diesel.

Of het nu gaat om brandstoffen of smeermiddelen: Wij staan altijd garant voor kwaliteit en bieden u graag de meest duurzame toepassing.